Anıl Yetişkin “Efeler şampiyon şehir olacak”

Bu haber gencefeler.com editörleri tarafından gerek Ajans kanalları tarafından, gerekse ekibimiz tarafından sağlandığı şekli ile yer alacak şekilde sitemizde yayına alınmıştır.

Anıl Yetişkin kimdir?

1974 yılında Aydın’da doğdum. Evli ve iki kız babasıyım. Aydın Gazipaşa İlkokulu, Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim aldım. 1999 yılında büromu kıymetli eşim Yeşim Hanım ile birlikte açtım. 2010 yılında Aydın Barosu Yönetim Kurulu’na seçildim. Aydın Barosu’nun her kurulunda aktif görev aldım. 4 dönem Aydın Barosu Genel Sekreterliği görevi üstlenerek Aydın’ımıza hizmet ettim. 2021 yılında Aydın Baro Başkanlığı görevine mesai arkadaşlarımın teveccühü ile seçildim. 2023 yılına kadar görevimi yerine getirdim. Çok iyi derecede ingilizce ve orta seviyede Almanca biliyorum.

 

Aday olduğunuzda Efeler halkına vaatleriniz nedir?

Sorumluluk almak ve yaşama dahil olmak benim her zaman altın kuralım olmuştur. Yaşadığımız kentlerde karşı karşıya kaldığımız sorunlar orada yaşayan herkesi etkiliyor. İnsanlar bir araya geldiklerinde de bu sorunları sıkça dile getiriyorlar. Ben de Aydınlıyım ve Aydın’ın sorunlarını biliyorum. Herkes gibi bende bu sorunları yıllardır kendi çevremde dile getiriyorum.

 

Şimdi bir futbol takımı düşünmenizi istiyorum… Kritik bir maça çıkmış ve en iyi oyuncularından biri maçın başında sakatlanmış olsun. Takımının kaderini değiştirebileceğini bildiği halde kenarda oturup izlemek ona kendini nasıl hissettirirse bende kendimi yaşadığım şehrim için öyle hissediyorum. İşte tam da bu sebeple harekete geçmek gerektiğini düşündüm. Şehrimizin sorunlarını biliyoruz ve çözebilecek inanca, yeteneğe de sahibiz. Şehri yönetmek de aslında bir takım işidir. İyi bir takım ligi şampiyon bitirir. Biz tabii ki de futbol takımı yönetmeyeceğiz. Mevcut kulüplerimizi destekleriz o başka ama Efeler’i 5 yıl sonra şampiyon şehir yapacak kadromuz var!

 

Çok şükür sağlığımız yerinde, gençliğimizin enerjisini de kaybetmedik. Kenarda oturup izlemek bize yakışmaz ama Aydınlı Hemşehrilerime hayal kurmak o hayale giden yolda harekete geçmek yakışır. Hemşehrilerimden bir hayal kurmalarını ve bizim o kurdukları hayali 5 yıl içinde nasıl gerçekleştirdiğimizi görmelerini istiyorum. Türkiye genelinde adından söz edilen bir memleketim olsun hayalini hep birlikte kuralım ve göreve gelirsek hiç bir ayrım gözetmeksizin bu hayal hepimizin hedefi olsun.

Bu şehrin yetenekli, liyakat sahibi gençleri var. Bu şehrin yetenekli, çalışkan kadınları, erkekleri var. Ben en çok onlara inanıyor ve güveniyorum. Çarşıda, pazarda bana nasılsın diye soruyorlar. Bomba gibiyim diyorum. Evet bomba gibiyim ve bomba gibi projelerimiz var. Bunları tek tek açıklayacağız. Henüz aday adayıyım şimdilik şu kadarını söyleyeyim Efeler 5 yıl içinde şampiyon şehir olacak!

Yayınlama: 29.12.2023
Düzenleme: 31.12.2023 10:03
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.