Nilüfer Ünüvar “Efeler için çalışmaya talibiz”

Bu haber gencefeler.com editörleri tarafından gerek Ajans kanalları tarafından, gerekse ekibimiz tarafından sağlandığı şekli ile yer alacak şekilde sitemizde yayına alınmıştır.

Nilüfer Ünüvar kimdir?

1983 yılında İstanbul Cerrahpaşa Optisyenlik bölümünden mezun oldum. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdim. Uzun yıllardır Aydın Efeler İlçesi’nde Optisyenlik mesleğini icra ediyorum. Aydın Optisyenler ve Gözlükçüler Odası’nın Kurucu Üyesi ve halen Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevimi sürdürüyorum. Başta Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olmak üzere sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yapıyorum.

2002 yılından beri gönül verdiğim CHP’de İlçe ve İl Kadın Kolları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olmak üzere sürekli aktif rol aldım. 2011, 2015, 2018 seçimlerinde milletvekili aday adayı ve 2023 seçimlerinde Aydın Milletvekili adayı oldum.

Partiniz sizi aday gösterirse Efeler’lilere en büyük vaadiniz nedir?

Ana prensibimiz dürüst , şeffaf, güvenlir ve ulaşılabilir belediyecilik olacak. Kentin en iyi şekilde gelişmesini ve halkın şehirde huzur ve refah içinde yaşaması, herkesin belediye hizmetlerine kolayca ulaşması, belediye kaynaklarının verimli ve tasarruflu kullanılması için çalışmalar yapacağız. Dar gelirli hemşehrilerimizi sosyal belediyecilik ile tanıştıracağız. Refah seviyeleri artacak. Tarım ve turizm konularında kentimizin kaynaklarından en verimli şekilde yararlanıp gençlere istihdam alanları yaratacağız. İhtiyacı olan her öğrencinin barınmasını karşılayacak şekilde yurtlar açacağız. Öğrencilere ücretsiz yemek, küçük çocuklarımıza beslenme desteği, gençlerin kendilerini geliştirecekleri teknolojik ve sosyal ortamlar oluşturacağız. Eğitime yapılan yatırımdan asla tasarruf etmeyeceğiz!

Yayınlama: 21.12.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.