Özgür Arıcı: Koçarlı için hayallerim var

Bu haber gencefeler.com editörleri tarafından gerek Ajans kanalları tarafından, gerekse ekibimiz tarafından sağlandığı şekli ile yer alacak şekilde sitemizde yayına alınmıştır.

Özgür Arıcı kimdir?

1981 yılında Koçarlı’nın Bıyıklı Mahallesi’nde doğdum. Köy yerinde herkes lakaplarıyla bilinir. Bende Koçarlı’da rahmetli Ali çavuşun torunu maliyeci İbo’nun oğlu diye bilinirim. Annem de devlet memurudur… Bu sebeple hayatımız Aydın’da geçti. Aydın’da okudum, okurken de bir taraftan çalıştım. Bu toprakların ekmeğini yedim, suyunu içtim. Memleketimize ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Sigorta ve araç kiralama hizmeti veren şirketlerimiz var. Memleketimize borcumuzu gençlere şirketlerimizde istihdam sağlayarak ve özellikle eğitim, spor alanlarında sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak ödemeye çalışıyoruz.

Partiniz sizi aday gösterirse Koçarlılara en büyük vaadiniz nedir?

Eğitim, spor, turizm, sanayi, tarım alanlarında hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Bunları önümüzdeki günlerde eğer aday gösterilirsek vatandaşlarımızla paylaşacağız. Ama biz artık Koçarlı’da Koçarlılı hemşehrilerimizi kent yönetimine dahil etmek istiyoruz. Nasıl Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu yapacağı hizmetleri Aydınlı vatandaşlara soruyorsa bizde aynı şekilde hemşehrilerimizin isteklerini, taleplerini öncelikli olarak dikkate alacağız. Türkiye ortalamasına göre genç bir siyasetçiyim. 42 yaşındayım. Her zaman inandığı yolda yürüyen biri oldum. Hayallerini, hedeflerini gerçekleştirmeyi başaran biriyim. Şimdi ise en büyük hayalim Koçarlı’yı kısa zamanda bambaşka bir hale getirmek!

Yayınlama: 14.12.2023
Düzenleme: 15.12.2023 13:51
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.