Gökmen: İncirliova’ya borcumuz var

Bu haber gencefeler.com editörleri tarafından gerek Ajans kanalları tarafından, gerekse ekibimiz tarafından sağlandığı şekli ile yer alacak şekilde sitemizde yayına alınmıştır.

Bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz… Osman Gökmen kimdir?

1978 senesinde İncirliova’ya bağlı Dereağzı Mahallesi’nde doğdum. İlk ve ortaokul eğitimimi güzel memleketim İncirliova’da tamamladım ve ardından o meşhur Aydın Lisesi’nden mezun oldum. Mutlu bir evliliğim var. Gözümün nuru iki de kızım var. Eşimle birlikte sarrafiye ve gayrimenkul alanında çalışıyoruz. Bizim partide bütün yükü ilçe örgütleri taşır. Bende ilçe başkanlığı yaptım. Her zaman partimizin maddi, manevi yanında olduk, emektarı olduk. Özetle şunu söyleyebilirim, Osman Gökmen Cumhuriyet Halk Partili bir İncirliova aşığıdır.

Ne gibi vaadleriniz var?

Henüz aday olmadık. Vaadlerimizi aday gösterildiğimizde açıklamamız daha doğru olur. Fakat şunu ifade etmek istiyorum, belediye başkanı halkla iç içe olmalıdır. Belediye 7 gün 24 saat çalışmalıdır. Önümüzde çok güzel bir örnek var. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu. Topuklu Efemiz, yeri gelir günde 18 saat çalışır yeri gelir memkleket meselesinden uykuları kaçar. Bunu da troller dışında tüm Aydınlılar bilir. Dedim ya Özlem Başkan ve yaptığı çalışmalar bizim için büyük bir şans. Eğer aday gösterilirsek halkımızın desteğini alacağımıza zerre şüphemiz yok. İncirliova beni bilir bende hemşehrilerimi sever, sayarım. Büyükşehir ile uyum içinde birçok projeyi hızlıca hayata geçiririz.

Gençlere bakış açınız nedir?

Gençlerin her zaman yanınızdayız. Sizler bizim umut dolu yarınlarımızsınız. İncirliova’da çok yetenekli, pırıl pırıl gençler var. Onlarla birlikte masaya oturup projeler üreteceğiz. Gençlerin kent yönetimine dahil olmasını sağlamak istiyoruz. Kentlere kadın ve genç gözüyle bakabiliyorsak kalkınmayı ancak o zaman sağlayabiliriz. Uzun lafın kısası belediyemizin imkanlarını özellikle gençler ve kadınlar için sonuna kadar kullanacağız.

Yayınlama: 02.12.2023
Düzenleme: 15.12.2023 13:57
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.