Artuğ Akosman “Cebinde kuruş yok”

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, AKP Aydın Milletvekili Ömer Özmen’e tepki gösterdi. Başkan Akosman, “Hadi Ömer Özmen Hadi… Burada bir işe yaramıyorsun belli, Ankara nispeten serindir bak, dön oraya efil efil estir!” dedi.

Akosman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Akp’nin mağlubiyetleri vekillikle mükâfatlandıAkosman’danrılan eski il başkanı Ömer Özmen; hiçbir şey, ama hiçbir şey yapmadıkları Nazilli’ye gitmiş. Hani şu il yapacağız diyerek kandırabileceklerini sandıkları Nazilli’ye. Hani belediye başkanı seçmenine ihanet edip de bir iş makinasını fiyonk yapıp kandıracaklarını sandıkları Nazilli.

Sayın Özmen;

Demişsin ki Mimar Sinan ve Tekstil Parklar zaten parktı. Bak, günün esprisi o olsun. Senden gelmiş olsun. Herhalde çocukluğunda Mimar Sinan Park’ın olduğu yerde tahterevalliye bindin, Tekstil Park’ta salıncakta sallandın. 

Beyefendi;

Sadece Aydın Tekstil alanı Aydın halkının olsun diye o günün parasıyla 100 milyon lira kamulaştırma bedeli ödedi bu şehir. Özlem Çerçioğlu’nun vizyonu olmayıp maazallah sizin ellerinizde olaydı AVM üzerine AVM, rant üzerine rant kondururdunuz. Taş üzerine taş koymaktan anlamazsınız ama iş ranta geldi mi maşallah elinize kimse su dökemez diyorlar. Milletin cebinde kuruş bırakmazdınız; benzine, mazota sadece seçimden sonra gelmiş %70 zam, siz hala boş işler peşindesiniz.

Bir de işkembe-i kübradan atıyorsun yahu… 

Bak! Büyüklerin sana çok manalı, özel bir isim vermiş. O ismin hakkını ver. Hz. Ömer’in dillere destan adaletini senden beklenenin manasız olduğunu bilsek dahi, çalışanın hakkını çalışana ver. En azından yalandan uzak dur yahu. Boyuna posuna yakışıyor mu?

Hadi Ömer Özmen Hadi… Burada bir işe yaramıyorsun belli, Ankara nispeten serindir bak, dön oraya efil efil estir!”

Yayınlama: 03.08.2023
Düzenleme: 15.12.2023 16:45
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.